Home Health Tips Detailed Guide To Noom Diet: Review, Instructions, Benefits

Detailed Guide To Noom Diet: Review, Instructions, Benefits

0
Detailed Guide To Noom Diet: Review, Instructions, Benefits

Wat is Noom?

Als je dol bent op smartphones en apps die virtuele interactie met je gezondheid mogelijk maken, dan is de digitale gezondheidsapplicatie Noom misschien de perfecte oplossing voor jou. Bij Noom gaat het niet alleen om voedselkeuzes, maar ook om de reden waarom je consumeert. Bij Noom draait alles om het ontwikkelen van zelfbewustzijn en verantwoordelijkheidsgewoonten die kunnen leiden tot gewichtsverlies en gezond gewichtsbehoud.

In de Noom Healthy Weight-app houd je elke maaltijd en snack bij die je eet en je gewicht en trainingsroutine. Je coach-op-een-een-een-een-een-een-een-jij, en moedigt je aan via de berichtenfunctie van de app. Bovendien kunt u verbinding maken met de coach van uw Noom-ondersteuningsgroep en de groepsleden waaraan u bent toegewezen.

De calorische dichtheid van voedsel is de primaire voedingscomponent voor het Noom Healthy Weight-programma, dat is ontworpen op basis van input van psychologen en geregistreerde diëtisten. Noom beveelt voedingsmiddelen aan met een lage calorische dichtheid, wat betekent dat voedingsmiddelen veel water bevatten en weinig calorieën bevatten. Op basis van uw geslacht, leeftijd en gewichtsverliesdoelen voor uzelf, wat het gewicht is dat u op een specifieke datum wilt bereiken, met de snelheid die u kiest, berekent Noom uw aanbevolen dagelijkse calorielimiet.

Het bedrijf Noom groeide uit van een trainingsprogramma en een programma voor het bijhouden van calorieën tot een platform dat technologie, menselijke coaching en psychologie combineert. Het Noom-team bestaat uit de medeoprichters van Sanju Jeong, Artem Petakov, het hoofd van de psychologie, klinisch psycholoog Andreas Michaelides en meer dan drieduizend menselijke coaches.

Geen enkele coach die de training van Noom doorloopt, ze zijn gekozen vanwege hun medeleven en vriendelijkheid. Hoewel ze niet allemaal diëtisten of voedingsdeskundigen zijn, hebben sommige leden van het team van coaches verschillende kwalificaties en certificaten met betrekking tot gezondheid en welzijn. Hoewel Noom vaak wordt aangeduid als “een “millennial food plan”, is de leeftijdsgroep van zijn gebruikers gelijk onder mensen tussen 18 en 60 jaar en ouder en ouder, waarbij de leeftijd van 40 tot 59 de meerderheid vormt volgens de de website.

Gebalanceerd dieet

Ze vallen binnen de geaccepteerde limieten op het gebied van koolhydraten, eiwitvet en andere voedingsstoffen.

Voor-en nadelen

Coaching en begeleiding voor groepenFlexibele voedingskeuzesOnvoldoende voedingsbegeleidingJe bent verslaafd aan je smartphone

US Nieuws Beste Dieet Rankings

Geen nummer 13 in de beste diëten in het algemeen. Experts in het veld beoordeelden veertig diëten. Bekijk onze ranglijst van de diëten op deze pagina.

De Noom is de hoogst gerangschikte.

#13in Beste diëten in het algemeen (gelijkspel)#20in Beste diëten voor snel gewichtsverlies (gelijkspel)#12in Beste diëten voor gewichtsverlies (gelijkspel)#21in Beste Hart-gezonde diëten (gelijkspel)#22in Beste diabetesdiëten (gelijkspel)#4in Beste Dieetprogramma’s#13in Beste diëten voor gezond eten (gelijkspel)#10in Gemakkelijkste diëten om te volgen

3.3/5

SCORE KAART

3.2/5 Gewichtsverlies op korte termijn 2.8/5 Gewichtsverlies op lange termijn 2.8/5Gemakkelijk te volgen 4.0/5Gezond

Scores zijn gebaseerd op de mening van experts.

Wat is het proces achter de Noom-functie?

DO’S & DON’T

Download de Noom-applicatie en navigeer vervolgens door een reeks schermen, inclusief items zoals uw doel voor gewichtsverlies, geslacht, leeftijd, startpunt van het gewicht en het tempo waarin u het liefst wilt afvallen. Andere schermen in de mix bevatten berichten voor promotie en korte fragmenten van de Noom-filosofie en positieve onderzoeksresultaten.

Meer gedetailleerde demografische vragen kijken naar uw activiteiten, dieet, levensstijl, omgevingsomstandigheden, eetgewoonten en of u een risico loopt op het ontwikkelen van ziekten, waaronder hartaandoeningen en hoge bloeddruk, en diabetes. Op basis van de resultaten van uw antwoorden krijgt u de precieze datum waarop u uw streefgewicht kunt bereiken.

Er zal geen exact maaltijdplan zijn. In plaats daarvan reageert de Noom-app op de informatie die u invoert over uw voedsel en de hoeveelheid die u consumeert. Om u te helpen bij het nemen van uw beslissingen, biedt Noom drie kleurgecodeerde voedselcategorieën. Voedingsmiddelen worden geclassificeerd op basis van hun calorische dichtheid en de concentratie van gezonde voedingsstoffen.

Groene voedselproducten zoals groenten, fruit en volle granen behoren tot de meest gezonde selecties. Gele voedselproducten zoals mager vlees en zetmeel zouden een redelijk deel van uw dieet moeten zijn. Rode voedselproducten zoals rundvlees en rode desserts kunnen het beste minder worden gegeten vaak en in kleinere porties.

Groen voedsel omvat ongeveer 70% van een gezond voedingspatroon. U kunt echter profiteren van het eten van meer groene voedingsmiddelen om uw calorieën laag te houden, adviseert Noom.

Wanneer u elke drank en elk voedsel dat u consumeert tijdens elke maaltijd of snack registreert, telt de app automatisch de verbruikte calorieën op en geeft u de resterende hoeveelheid. Tijdens het opnemen van elk voedselproduct, korte positieve opmerkingen (“Fruit Je hebt een slimme keuze gemaakt! Uitstekend werk.”) Geef je onmiddellijk feedback. Als u elke dag uw gewicht registreert, worden de gegevens automatisch in een grafiek weergegeven, zodat u de trends kunt zien. Je coach komt vaak langs met bemoedigende en positieve berichten.

Nadat u lid bent geworden van uw steungroep, zullen de onderwerpen onder meer advies zijn over eten op een niet-afleidende manier, strategieën om actief te blijven, innovatieve manieren om meer water te drinken en motiveren in vs. momentum, om er maar een paar te noemen.

Als u op zoek bent naar andere macronutriënten dan calorieën, waaronder natrium-kalium-, kalium-, eiwit-, totaal cholesterol- en vetafbraak voor elk voedsel, moet u die informatie zelf vinden.

Hoe kan The Noom u helpen?

Als je van plan bent met het Noom-dieet te beginnen of al begonnen bent aan je reis om af te vallen, is het nuttig om je bewust te zijn van de verschillende manieren waarop je tijdens de reis hulp kunt krijgen. Hier zijn een paar voorbeelden van de manieren waarop u ondersteuning kunt krijgen. Geen dieet Wij kunnen u helpen:

Alle diensten worden geleverd met behulp van de Noom-applicatie (een-op-een coaching en groepscoaching en ondersteuningsgroepen en trackingtools voor lichaamsbeweging en eten en interactieve uitdagingen, receptendatabase en dagelijkse lessen die gepersonaliseerd zijn.) Geen blog voor recept- en informatie-ideeën .Ondersteuningsgroepen voor privégroepen, die niet officieel zijn, op Facebook.Proefperiode en pre-assessment gratis.

Welke voedingsmiddelen kan ik innemen?

De vruchten zoals de kiwi, tomaten en tomaten kunnen u helpen binnen uw Noom-budget voor calorieën te blijven.

Wat kost de kosten van Noom?

Nadat u de demografie hebt voltooid, kunt u tegen een kleine vergoeding beginnen met een Noom-proefperiode van twee weken. U moet op dat moment uw creditcardgegevens opgeven en de volledige kosten van uw abonnement worden van uw account afgeschreven nadat uw proefperiode is verlopen. Vanaf juli 2021 kost een abonnement van een maand $ 59, terwijl een abonnement van twee maanden $ 99 kost en een abonnement van drie maanden $ 129 met meer plannen om uit te kiezen. Flexibele plannen voor maaltijden en trainingen kunnen worden gekocht als add-ons. De kosten voor een aangepaste maaltijd zijn $ 49.

Kan Noom u helpen bij het afvallen?

U zult waarschijnlijk afvallen als u Noom gebruikt. De algemene regel is dat volgens de Centers for Disease Control and Prevention is bewezen dat diëten met weinig calorieën en veel voedingsstoffen de verzadiging vergroten, minder calorieën verbruiken en resulteren in gewichtsvermindering.

Onderzoek naar diëten met weinig calorieën (zoals volumetrics en soortgelijke plannen) bewijst hun effectiviteit:

Het onderzoek van de Journal of Nutrition van mei 2018 vergeleek gewichtsvermindering met een caloriearm dieet en een dieet dat niet beperkt was tot meer dan 100 vrouwen uit het VK met obesitas of overgewicht. De mensen die een caloriearm dieet aten, kwamen sneller aan en hadden minder trek tijdens de 12 weken van het onderzoek. Een systematische review van 13 onderzoeken, allemaal gepubliceerd in de aprileditie van Nutrients, bevestigde het verband met gewichtsverlies en voedsel met een lage dichtheid. bronnen. Een studie uit oktober 2016, gepubliceerd in het European Journal of Nutrition, keek naar eetgewoonten onder meer dan 9500 volwassenen. Mensen die grotere hoeveelheden voedsel met weinig en zeer weinig calorieën consumeerden, hadden een lagere body mass index (of BMI, waarbij rekening wordt gehouden met zowel gewicht als lengte) en kleinere tailleomvang en hadden minder kans op obesitas.

Nieuw onderzoek suggereert ondersteuning voor de volgende Noom-componenten:

Een nieuwe studie van Noom geeft aan dat het voedselclassificatiesysteem, met name de kleurcodering van Noom, de ingesleten voedingsinformatie verschaft en mensen in staat stelt om tot 18 maanden daarna een stimulerend dieet te volgen. De studie is eind mei gepubliceerd in Nutrients. De studie van 2020 geeft aan dat technologische interventies voor gewichtsverlies het meest efficiënt zijn wanneer feedback van een mens en hulp wordt meegenomen.

Volgens de Noom-website is het gemiddelde gewichtsverlies voor degenen die het programma van Noom volgen 7,5 procent van hun gewicht, en 60% van degenen die het programma gebruiken, behouden hun gewichtsverlies gedurende een jaar na het programma.

De Noom-website somt onderzoeken op die de effectiviteit van het plan voor gewichtsverlies ondersteunen. De meeste van die onderzoeken bevatten echter Noom-teamleden als onderzoekers.

Onderzoek van Noom en andere onafhankelijke bronnen bevestigt de waarde van smartphone-apps om gedragsveranderingen bij gemotiveerde mensen aan te moedigen en vast te houden.

Hoe eenvoudig vind je Noom gemakkelijk te leren?

U moet uw calorierijke, vette en suikerhoudende voedingsmiddelen verminderen. Omdat Noom is gebouwd op het aanpassen van je voedselvoorkeuren in plaats van het beperken van hele voedselcategorieën, kan het je kans vergroten dat je je eraan houdt voor een lange tijd.

Het gebruik van Noom is vrij eenvoudig. De voedseldatabase van de app bevat duizenden producten, waaronder commerciële en hele voedingsmiddelen, op merknaam en menu’s van grote restaurantketens. Noom geeft voedingsadvies in hapklare porties terwijl je je een weg door de dag baant – je wordt niet meteen overweldigd door details.

Deze Noom-app biedt eenvoudige recepten. De app waarschuwt u ook wanneer recepten uw dagelijkse hoeveelheid calorieën kunnen overschrijden en berekent dit onmiddellijk elke keer dat u voedsel of snacks opneemt. De voedingsgegevens voor alle recepten zijn beperkt tot het aantal calorieën voor elk ingrediënt. Het gehalte aan natrium, koolhydraten, veteiwitten en andere voedingsstoffen worden niet vermeld in recepten.

Uit eten gaan kan bij Noom. De Noom-database bevat gerechten van meer dan 800 ketens en restaurants, of u typt de naam van een gerecht in. De sectie “Menudecoder” leidt u door verschillende soorten voedsel, zoals voorgerechten (voorgerechten). Het identificeert bepaalde gerechten in een handvol restaurantketens die verbazingwekkend veel calorieën bevatten. Een snelle quiz leidt je door typische etenswaren in restaurants, inclusief porties, calorieën per portie en zoutgehalte. Woordenlijsten die verwijzen naar gezond (licht vers, licht, enz.) of ongezond (gefrituurd en zacht) voedsel zullen u helpen uw keuzes te beperken. Alcohol is toegestaan ​​- zolang het maar in uw voorgestelde calorieën past. Wijn valt echter onder de categorie “rood” die het best in kleinere en kleine hoeveelheden wordt geconsumeerd.

Het kan erg tijdrovend zijn. Het opnemen van elke maaltijd en het reageren op talloze meldingen van de coach of steungroep betekent dat Noom de hele dag je focus (zij het in kleine hoeveelheden) nodig heeft. Het plannen van maaltijden en boodschappen doen verschilt misschien niet veel van je routine voor Noom.

Er zijn geen middelen direct beschikbaar. Met de Noom-app heb je alle middelen die je nodig hebt, van coaching tot recepten en groepsondersteuning, allemaal binnen handbereik.

U zult tevreden zijn met Noom. Door caloriearm, voedzaam voedsel (zoals havermout of spinazie) te combineren met kleine porties voedsel met een hoge dichtheid (zoals snoep), kun je je verlangens stillen in plaats van je beroofd te voelen. Voedingsdeskundigen benadrukken dat verzadiging cruciaal is. Het is het gevoel dat je genoeg hebt gegeten.

Hoeveel oefening moet je doen op Noom?

Trainen – en u meer laten bewegen is een andere dagelijkse gedragsverandering waar Noom deel van uitmaakt. Noom gebruikt de ingebouwde bewegingssensor van de telefoon om het tempo waarin je loopt te volgen door je stappen te registreren. U kunt uw stappendoel verhogen wanneer u zich voorbereid voelt. U kunt hardlopen en vele andere fitnessgerelateerde activiteiten volgen met behulp van de app.

This post Detailed Guide To Noom Diet: Review, Instructions, Benefits was original published at “https://fitgag.com/noom-diet-review/”